Dette bør du vite.

Vi finner mulighetene sammen! Avtal dine timer med oss.

Dette bør du vite.

 Viktig om trafikkopplæring ved Bryne Trafikkskole.

 

Husk at før du kan starte med kjøretimer, enten det er på moped, traktor eller bil, må du ha gjennomfært trafikalt grunnkurs. Trafikalt grunnkurs beviset, sammen med legitimasjon, tas med på alle kjøretimer.

 

Når du skal starte med trafikkopplæring er det viktig at du leverer søknad om førerkort i den klassen du ønsker førerkort i. Dette gjøres på "dinside" hos vegvesen.no Du må logge deg inn med BankID. Dette bør gjøres før første kjøretime.

 

Når det er mindre enn et halvt år til du er gammel nok til å ta førerkort i klassen du ønsker, kan du reise inn til vegvesenet for å ta teorieksamen. Det er da viktig at du tar med deg legitimasjon og penger til gebyr. For åpningstider og priser for gebyr, sjekke Statens Vegvesen sine hjemmesider. 

Er du elev på traktor så er det viktig at du husker å betale for oppkjøring og utstedelse av førerkort når du tar teorieksamen. Denne kvitteringen vises til sensor før den praktiske prøven. Den praktiske prøven gjennomføres fra Bryne Stadion. 

 

 

 

 

Ta kontakt

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bryne-trafikk.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Bryne Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn